JellyPages.com
Photobucket
Sentiasa ingat Allah tika dilanda ujian dan dilimpahkan kegembiraan
Senyum itu sedekah
Tenang itu bahagia
Sabar itu indah
^_^


Hati yang mensyukuri apa yang ada, Itulah hati yang penuh dengan rasa cinta

Senyumlah dari Hati!

Assalamualaikum.. 
semoga sentiasa dalam rahmat dan berkat Allah..
sihatnya diri hari ini, dengan izin Dia.. Alhamdulillah.. Tenaga melebihi kadar luar biasa walau jiwa terusik, tapi masih ditiupkan kekuatan untuk lebih bersemangat.. Alhamdulillah..

Bersarang sudah blog silahnordza ni.. tapi masih ceria dengan jam Tik Tok tu.. hihihi..
senyuman hari ini perlu ditambah gula atau madu agar lebih membahagiakan insan sekeliling.. hari silah nak share pasai 'S.E.N.Y.U.M.A.N' .. bahasa ongputeh nye 'S.M.I.L.E'

Senyuman dan Smile sama je maksudnya, ia tetap boleh menghiburkan dan menceriakan orang. Di saat kita melihat orang gembira bersama kita, kesyukuran dipanjatkan dengan senyuman yang dilemparkan cukup membahagiakan.. Alhamdulillah..

Suatu senyum yang ikhlas dan menceriakan adalah satu ibadah. Senyum terjadi hanya sekejap, tetapi kenangan yang tercipta berlangsung selamanya. Dan hanya memerlukan tujuh saat mempertahankan sebuah senyuman untuk sebagai ungkapan ketulusan hati. 

Senyum tidak boleh dibeli, kerana ia akan menjadi tidak berguna kepada seseorang selagi mana dia tidak mendapat senyuman dari insan lain. Sebuah senyuman akan selalu diterima, kerana senyuman akan membuka pintu hati seperti anak kunci.

Berikan senyuman walau di mana kepada siapa sahaja.. salam senyum dari silah 

Wassalam
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers ::Moga Allah Redha Asilah Dan Wazir:: Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers